suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulun kirjasto

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Poliisiammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmat keskittyvät poliisi- ja turvallisuusalaan, johtamiseen, oikeustieteisiin, kriminologiaan sekä muihin yhteiskunta- ja käyttäytymistieteisiin. Palvelemme kaikkia poliisissa työskenteleviä. Muita pyydämme sopimaan asiakkuudesta erikseen. Toimimme myös kaukopalvelukirjastona, jolloin asiakas voi tilata oman lähikirjastonsa kautta materiaalin Polamkin kirj ...

Toimi näin

Poliisiammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat tulevat asiakkaiksi ottaessaan vastaan opiskelupaikan ja hyväksyessään henkilötietojen siirron opiskelijarekisteristä kirjastotietokantaan. Poliisihallintoon kuuluva tulee asiakkaaksi ottaessaan yhteyttä kirjastoon. Hallintoon kuulumaton voi ottaa yhteyttä asiakkuuden tiimoilta kirjastoon. Tilanteesta tai tarpeesta riippuen sovitaan joko Polamkin asiakkuudesta tai kaukopalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakkuus edellyttää poliisihallintoon kuulumista tai että asiakas suorittaa jotain oppilaitoksen tutkintoa. Hallintoon kuulumattomilla on kuitenkin mahdollisuus sopia asiakkuudesta erikseen ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Palvelun toteuttaa

Poliisiammattikorkeakoulu

Palvelusta vastaa

Poliisiammattikorkeakoulu
Tekstistä vastaa: Poliisiammattikorkeakoulu
Päivitetty: 18.5.2020