suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulun kirjasto

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Poliisiammattikorkeakoulun kirjaston kokoelmat keskittyvät poliisi- ja turvallisuusalaan, johtamiseen, oikeustieteisiin, kriminologiaan sekä muihin yhteiskunta- ja käyttäytymistieteisiin. Palvelemme kaikkia poliisissa työskenteleviä. Muita pyydämme sopimaan asiakkuudesta erikseen. Toimimme myös kaukopalvelukirjastona, jolloin asiakas voi tilata oman lähikirjastonsa kautta materiaalin Polamkin kirjastosta. Polamkin kirjaston kokoelmatietokanta Etsivä ja artikkelitietokanta Poletti sekä asiasananasto Polas ovat julkisesti kaikkien käytössä osoitteessa: polamk.fi/kirjasto.

Toimi näin

Poliisiammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat tulevat asiakkaiksi ottaessaan vastaan opiskelupaikan ja hyväksyessään henkilötietojen siirron opiskelijarekisteristä kirjastotietokantaan. Poliisihallintoon kuuluva tulee asiakkaaksi ottaessaan yhteyttä kirjastoon. Hallintoon kuulumaton voi ottaa yhteyttä asiakkuuden tiimoilta kirjastoon. Tilanteesta tai tarpeesta riippuen sovitaan joko Polamkin asiakkuudesta tai kaukopalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakkuus edellyttää poliisihallintoon kuulumista tai että asiakas suorittaa jotain oppilaitoksen tutkintoa. Hallintoon kuulumattomilla on kuitenkin mahdollisuus sopia asiakkuudesta erikseen ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Palvelu on maksuton.

Kaukolainat toiseen kirjastoon ovat maksullisia (pl. amk-kirjastot, Eduskunnan kirjasto).

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPoliisiammattikorkeakoulu
Palvelusta vastaaPoliisiammattikorkeakoulu
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Poliisiammattikorkeakoulu
Päivitetty: 18.5.2020