suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Liperin kunta

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

  • Palvelu
  • Liperi
  • Julkinen palvelu

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan voivat osallistua ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaat.

Järjestämme iltapäivätoimintaa arkipäivisin (lukuun ottamatta lukukauden päättäjäispäiviä) koulupäivän päätymisestä klo 16.30 asti.

Toiminta pyrkii tukemaan lasten kehitystä ja kasvua, edistämään hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja lisäämään osallisuutta. Iltapäivätoiminnassa lapset pääsevät leikkimään, liikkumaan ja ulkoilemaan toisten lasten kanssa. Myös läksyjen tekemiselle sekä lepäämiselle ja rentoutumiselle on varattu riittävästi aikaa. Toimintaa ohjaa aina ammattitaitoinen henkilöstö.

Järjestämme koululaisten iltapäivätoimintaa Liperin, Viinijärven, Ylämyllyn, Mattisenlahden ja Salokylän kouluilla.

Toimi näin

Hae iltapäivätoimintaan keväisin erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Kunta tekee päätökset kesäkuun aikana.

Kenelle ja millä ehdoin

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille.

Palvelu on maksullinen.

Kunta päättää iltapäivätoiminnasta perittävien kuukausimaksujen määrästä. Liperin kunnassa hinta on 55 € kuukaudessa, jos toimintapäiviä on 9 tai alle ja 100 €/kk, jos toimintapäiviä on 10 tai enemmän. Perimme maksun jokaiselta sellaiselta kuukaudelta, jolloin lapsi osallistuu iltapäivätoimintaan.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLiperin kunta
Palvelusta vastaaLiperin kunta
Alue Liperi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Liperin kunta
Päivitetty: 6.9.2021