suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminta

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Konnevedellä kerhotoimintaa järjestävät Konneveden vapaa-aikatoimi, 4H-yhdistys, Urheilijat, seurakunta ja kansalaisopisto. Kerhoja on laidasta laitaan, on urheilua, kulttuuria, ruuanlaittoa ja muuta toimintaa. Kerhoja on perusopetuksen lisäksi myös nuoremmille, sekä vanhemmillekkin. Kerhotoimintaa on päivittäin maanantaista lauantaihin. Kerhotoimintakalenterin näet täältä:

https://konnevesi-4h ...

Toimi näin

Kerhoihin pitää ilmoittautua erikseen kullekkin järjestävälle toimijalle. Kerho-ohjelman ja ilmoittautumislinkit löydät täältä:

https://konnevesi-4h-fi-bin.directo.fi/@Bin/618a3629ca1d4cd9193169735087ac04/1494999184/application/pdf/179536/Konneveden%20kerhotoimintakalenteri%202016-2017.pdf

Kenelle ja millä ehdoin

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saaville oppilaille.

Tausta ja lainsäädäntö

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoimintaa voidaan järjestää arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7:n ja 17:n välisenä aikana.

Toiminta pyrkii tukemaan lasten kehitystä ja kasvua, edistämään hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja lisäämään osallisuutta.

Kunta vastaa aamu- ja iltapäivätoiminnan kokonaisuudesta. Se voi järjestää toiminnan itse tai yhdessä muiden kuntien kanssa tai hankkia palvelut järjestöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä. Kunta päättää aamu- ja iltapäivätoiminnasta perittävien kuukausimaksujen määrästä. Kunnalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta toiminnan järjestämiseen.

Myös koulun kerhotoiminta tai taiteen perusopetus voivat olla lapsen aamu- tai iltapäivätoimintaa.

Vammaisten lasten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestävät kunta ja hyvinvointialue yhdyspintayhteistyönä.

Palvelun toteuttaa

Konneveden kunta

Palvelusta vastaa

Konneveden kunta
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 26.7.2021