suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Perusopetuksen aamu-ja iltapäivätoiminta

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Konnevedellä kerhotoimintaa järjestävät Konneveden vapaa-aikatoimi, 4H-yhdistys, Urheilijat, seurakunta ja kansalaisopisto. Kerhoja on laidasta laitaan, on urheilua, kulttuuria, ruuanlaittoa ja muuta toimintaa. Kerhoja on perusopetuksen lisäksi myös nuoremmille, sekä vanhemmillekkin. Kerhotoimintaa on päivittäin maanantaista lauantaihin. Kerhotoimintakalenterin näet täältä:

https://konnevesi-4h ...

Toimi näin

Kerhoihin pitää ilmoittautua erikseen kullekkin järjestävälle toimijalle. Kerho-ohjelman ja ilmoittautumislinkit löydät täältä:

https://konnevesi-4h-fi-bin.directo.fi/@Bin/618a3629ca1d4cd9193169735087ac04/1494999184/application/pdf/179536/Konneveden%20kerhotoimintakalenteri%202016-2017.pdf

Kenelle ja millä ehdoin

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saaville oppilaille.

Tausta ja lainsäädäntö

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoimintaa voidaan järjestää arkipäivisin pääsääntöisesti kello 7 - 17 välisenä aikana.

Toiminta pyrkii tukemaan lasten kehitystä ja kasvua, edistämään hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja lisäämään osallisuutta.

Kunta vastaa aamu- ja iltapäivätoiminnan kokonaisuudesta. Se voi järjestää toiminnan itse tai yhdessä muiden kuntien kanssa tai hankkia palvelut järjestöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä. Kunnalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta toiminnan järjestämiseen. Myös koulun kerhotoiminta tai taiteen perusopetus voivat olla lapsen aamu- tai iltapäivätoimintaa. Kunta päättää aamu- ja iltapäivätoiminnasta perittävien kuukausimaksujen määrästä.

Palvelun toteuttaa

Konneveden kunta

Palvelusta vastaa

Konneveden kunta
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 26.7.2021