suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Akaan kaupunki

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

  • Palvelu
  • Akaa
  • Julkinen palvelu

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan voivat hakea ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaat sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoimintaa voidaan järjestää arkipäivisin pääsääntöisesti kello 6.30 - 17 välisenä aikana.

Toiminta pyrkii tukemaan lasten kehitystä ja kasvua, edistämään hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta, ennaltaehkäisemään syrjäytymistä ja lisäämään osallisuutta.

Kunta vastaa aamu- ja iltapäivätoiminnan kokonaisuudesta. Se voi järjestää toiminnan itse tai yhdessä muiden kuntien kanssa tai hankkia palvelut järjestöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä. Kunnalla ei kuitenkaan ole velvollisuutta toiminnan järjestämiseen.

Akaan kaupunki järjestää perusopetuslain mukaista esikoululaisten ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa. Toiminta on tarkoitettu pääsääntöisesti esikoululaisille sekä 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille.

Toimi näin

Toimintaan hakeminen:

Hakemuslomake löytyy sivuilta kohdasta Akaa Info -> Lomakkeet.

Paperisia hakulomakkeita saa myös toimipaikoista, hakemukset palautetaan kuhunkin toimipaikkaan.

Toimintapaikkaa voi hakea myös kesken toimintakauden mutta kuitenkin toimintaan on haettava vähintään kaksi viikkoa ennen aloituspäivää.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAkaan kaupunki
Palvelusta vastaaAkaan kaupunki
Alue Akaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Akaan kaupunki
Päivitetty: 27.1.2022