suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kotkan kaupunki

Palvelupiste Ruori

  • Palvelu
  • Kotka
  • Julkinen palvelu

Ruorissa voit ostaa ja ladata Waltti-kortin, kysyä kaupungin palveluista, ostaa Kotka-tuotteita ja hoitaa mm. pysäköinninvalvontaan liittyviä asioita.

Palvelupiste toimii myös Lippu.fi -myyntipisteenä.

Ruorista voit noutaa Kotkan alueen painettuja bussiaikatauluja, hakea ja palauttaa leirialueiden avaimia sekä käyttää maksutonta asiakaspäätettä sähköistä asiointia varten. Ruori toimii myös matkailuneuvonnan vinkkipisteenä. Etelä-Kymenlaakson matkailu- ja tapahtumaesitteitä on rajatusti. Ruorista löydät mm. seudullisen matkailuoppaan sekä Kotkan repäisykartan.

Ruorissa voit maksaa päivähoitolaskut, venepaikka-, tontinvuokra- ja tilapalvelulaskut, kaupunkisuunnittelun kartta- ja rekisteriotemaksut sekä mm. todistuspalkkiot, pysäköintivirhemaksut, pysäköintiluvat, Kotkan Opiston opintomaksut sekä Kymenlaakson Pelastuslaitoksen sairaankuljetuslaskut.

Voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Laskujen maksamisesta ei peritä käsittelymaksua. Käytössä olevia muita maksutapoja ovat tällä hetkellä Eazybreak työmatka, liikunta ja kulttuuri sekä E-passi työmatka, kulttuuri, sport. Edenred Pay, virikesetelit sekä Smartum Pay ja Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät myös meille. Voit varmistaa ajantasaiset maksutavat toimittajien verkkosivuilta.

Toimi näin

Tule asioimaan palvelupisteeseen, soita palveluneuvontaan tai lähetä sähköpostia.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKotkan kaupunki
Palvelusta vastaaKotkan kaupunki
Alue Kotka
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kotkan kaupunki
Päivitetty: 3.3.2022