suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Utajärven kunta

Palkkatukityöllistäminen

  • Palvelu
  • Utajärvi
  • Julkinen palvelu

Utajärven kunta voi työllistää työttömiä työnhakijoita kunnan omiin yksiköihin. Palkkatuetun työn tavoitteena on vahvistaa työntekijän reittiä kohti avoimia työmarkkinoita.

Kunta voi työllistää palkkatuella harkinnan mukaan niitä työttömiä työnhakijoita, joilla on TE-toimiston myöntämä palkkatukioikeus.

Myös yritys voi tietyin edellytyksin saada palkkatukea työttömän henkilön palkkauskustannuksiin. TE-toimiston myöntämä palkkatuki on tarveharkintaista ja määrärahasidonnaista.

Työntekijät sekä yritykset voivat olla yhteydessä Utajärven kunnan työllisyyspalveluihin, mikäli yritykseen työllistäminen ja työllistyminen palkkatuella kiinnostaa.

Toimi näin

Voit olla palkkatukeen liittyvissä asioissa yhteydessä kunnan työhönvalmentajaan ja suunnitelijaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palkkatuki myönnetään prosenttiosuutena työttömän henkilön palkkauskustannuksista. Tuen suuruus riippuu mm. palkattavan henkilön työttömyyden kestosta. TE-toimiston myöntämän palkkatuen kesto ja tukiprosentti voivat vaihdella tapauskohtaisesti.

Palkkatukijakson pituus määräytyy sen mukaan, mille ajalle TE-toimisto myöntää palkkatukea. Voit tarkastaa oman oikeutesi palkkatukeen TE-toimistosta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaUtajärven kunta
Palvelusta vastaaUtajärven kunta
Alue Utajärvi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Utajärven kunta
Päivitetty: 4.5.2022