suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nurmeksen kaupunki

Päiväkotihoito esiopetusikäisille

  • Palvelu
  • Nurmes
  • Julkinen palvelu

Esiopetusta annetaan 20 tuntia viikossa. Jos lapsi osallistuu esiopetukseen päiväkodissa, aamu- ja iltapäivät ovat normaalia varhaiskasvatustoimintaa. Koulun loma-aikoina lapsi osallistuu varhaiskasvatukseen muun lapsiryhmän mukana.

Toimi näin

Tee sähköinen varhaiskasvatushakemus Daisy -asiointipalvelussa (eDaisy) viimeistään 4 kk ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. Voit täyttää varhaiskasvatushakemuksen myös kaupungin asiointipisteissä. Varhaiskasvatushakemus on voimassa koulun alkamiseen asti. Tee erikseen varhaiskasvatushakemus jokaisesta esiopetuksen lisäksi päiväkotihoitoa tarvitsevasta lapsesta. Jos lapsellasi on jo kunnallinen varhaiskasvatuspaikka ja haluat hänelle siirron toiseen kunnalliseen varhaiskasvatuspaikkaan, tee (muutosilmoitus) toive hoitopaikan vaihdosta Daisy -asiointipalvelussa (eDaisy).

Toimita tuloselvitykset Daisy -asiointipalvelussa (eDaisy) varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittelyä varten viimeistään ensimmäisen hoitokuukauden aikana. Mikäli et toimita asianmukaisia tuloselvityksiä, peritään varhaiskasvatuksesta korkein maksu, kunnes toimitat tulotiedot.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Esiopetuksen lisäksi tarvittavasta varhaiskasvatuksesta peritään kuukausimaksu. Maksun suuruuteen vaikuttavat perheen koko, bruttotulot ja huoltajien valitsema, ennalta sovittu ja ilmoitettu lapsen tarvitsema varhaiskasvatusaika kalenterikuukaudessa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNurmeksen kaupunki
Palvelusta vastaaNurmeksen kaupunki
Alue Nurmes
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nurmeksen kaupunki
Päivitetty: 16.2.2022