suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hollolan kunta

Päiväkodit

  • Palvelu
  • Hollola
  • Julkinen palvelu

Koulutettu henkilökuntamme huolehtii lapsesi kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta pienryhmissä, mikä mahdollistaa rauhallisen ja positiivisen ilmapiirin kaikkeen lasten toimintaan: niin leikissä, liikkumisessa, tutkimisessa kuin päivittäisissä arki- ja siirtymätilanteissa.

Päiväkodit ovat ennakkoon varattujen hoitoaikojen mukaisesti auki kello 6:00-18:00. Salpakankaan päiväkoti tarjoaa ympärivu ...

Toimi näin

Hae varhaiskasvatuspaikkaa lapselle viimeistään neljä kuukautta ennen päivähoidossa aloittamista.

Vanhempien tulee hakea paikkaa lapselle viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksessa aloittamista, äkillisen hoidontarpeen ilmaantuessa on paikkaa haettava kaksi viikkoa aiemmin.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatusta voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada varhaiskasvatusta, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voi muuten järjestää.

Hoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen. Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voida muuten järjestää.

Tausta ja lainsäädäntö

Varhaiskasvatuksen yhtenä toimintamuotona on päiväkotitoiminta, jota järjestetään päiväkodissa.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää hänen hyvinvointiaan. Jokaiselle lapselle laaditaan päiväkodissa varhaiskasvatussuunnitelma.

Kunnallinen päiväkotihoito voi olla joko kokopäiväistä tai osapäiväistä.

Palvelun toteuttaa

Hollolan kunta

Palvelusta vastaa

Hollolan kunta
Tekstistä vastaa: Hollolan kunta
Päivitetty: 10.9.2023