suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin seurakuntayhtymä

Päiväkerho

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Onko sinulla 2-5-vuotias lapsi, joka kaipaa puuhaa päivisin? Päiväkerhot voisivat sopia lapsellesi. Ne kokoontuvat yhdestä neljään kertaa viikossa, muutaman tunnin kerrallaan. Kerho tarjoaa lapsellesi turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin. Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus kanssasi.

Naantalin seurakunnan päiväkerho 2-5-vuotiaille toimii Nuhjalan kerhotilassa maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikon kerhokerta on erityisesti 2-vuotiaille.

Ryhmät kokoontuvat 1-4 kertaa viikossa 2-3h kerrallaan. Päiväkerhoon voi tulla, vaikka lapsi olisi osa-aikaisesti päiväkodissa.

Toimi näin

Ilmoittautua voi pitkin vuotta sähköisen lomakkeen kautta tai lastenohjaajille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Päiväkerhot maksuttomia.

Kenelle ja millä ehdoin

2-5-vuotias lapsesi on tervetullut päiväkerhoon.

Palvelun toteuttaa

Naantalin seurakuntayhtymä

Palvelusta vastaa

Naantalin seurakuntayhtymä
Tekstistä vastaa: Naantalin seurakuntayhtymä
Päivitetty: 1.3.2023