suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Painotettu opetus

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelin kaupungin liikuntapainotteiset luokat on sijoitettu Kalevankankaan koululle, jossa harrastetaan monipuolisesti liikuntaa. Liikuntasuunnitelman mukaisesti oppilaat ja huoltajat saavat tiedon muun muassa liikuntapaikoista ja varustuksesta. Liikuntapainotteinen opetus alkaa 7. luokalta.

Musiikkipainotteisen opetuksen 3.–6. luokat on sijoitettu Päämajakoululle ja 7.–9. luokat Urheilupuiston ...

Toimi näin

Musiikkiluokille voidaan poikkeustapauksissa ottaa opiskelemaan oppilaita, jotka muuttavat Mikkeliin, jos musiikkiluokalla on tilaa ja oppilas on valittu jossain muualla musiikkiluokalle tai hän kykenee osoittamaan riittävät tiedot ja taidot musiikkiluokalla opiskelemiseksi.

Päämajakoulun musiikkiluokille haetaan tammikuussa ja Urheilupuiston koulun musiikkiluokille joulukuussa. Lisätietoa musiikkiluokille hakemisesta, soveltuvuuskokeista ja aikataulusta saat Päämajakoulun ja Urheilupuiston koulun verkkosivuilta.

Liikuntaluokalle valitaan oppilaat tammikuussa pidettävän soveltuvuuskokeen perusteella. Soveltuvuuskokeen järjestämisestä vastaa Kalevankankaan koulu. Tarkemmat ohjeet hakemisesta ja soveltuvuuskokeista aikatauluineen löytyvät Kalevankankaan koulun verkkosivuilla.

Palvelun toteuttaa

Mikkelin kaupunki

Palvelusta vastaa

Mikkelin kaupunki
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 2.11.2022