suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mäntyharjun kunta

Paikkatietopalvelut

  • Palvelu
  • Mäntyharju
  • Julkinen palvelu

Paikkatietopalvelut tuottavat ja ylläpitävät paikkatietoaineistoja, ylläpitävät kunnan karttapalvelua ja vastaavat sen toimivuudesta yhdessä palvelutuottajan kanssa. Lisäksi paikkatietopalvelut ylläpitävät kunnan karttatuotantoa ja tuottavat kaava- ja karttaotteita sekä tulosteita. Paikkatietoihin ja rekistereihin liittyvissä kysymyksissä neuvontaa saat paikkatietokäsittelijältä.

Toimi näin

Kunnan virallisia kaavaotteita saat tilaamalla ne kunnan paikkatietopalveluista. Kunnan aineistoista voit saada myös suurempia karttatulosteita. Tulosteista ja otteista peritään voimassa olevan taksan mukainen maksu.

Tarvittaessa paikkatietopalvelut antavat sinulle asiantuntijaneuvoja erilaisten rekistereiden sisällöistä. Jos tarvitset asiantuntijaneuvoja, ota yhteyttä paikkatietokäsittelijään.

Jos tarvitset tietoa kunnan kaavatilanteesta tai muusta paikkatietoon sidotusta aineistosta, tutustu Mäntyharjun kunnan karttapalveluun. Karttapalvelu pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena.

Kenelle ja millä ehdoin

Paikkatietopalvelut toimivat koko kunnan ja erityisesti teknisten palveluiden taustalla ja ovat osaltaan varmistamassa erilaisten aineistojen ja rekistereiden ajantasaisuutta, joita tarvitaan muiden kunnan palvelualueiden toiminnassa. Samalla paikkatietopalvelut tuottavat paikkatietoihin sidottua aineistoa tarvittavilta osin asiakkaille ja viranomaisille.

Palvelun toteuttaa

Mäntyharjun kunta

Palvelusta vastaa

Mäntyharjun kunta
Tekstistä vastaa: Mäntyharjun kunta
Päivitetty: 1.2.2022