suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Otavia

Otavan Opiston aikuislukio

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Otavan Opiston aikuislukiossa tavoitteena on aikuislukion oppimäärän ja ylioppilastutkinnon suorittaminen. Lukio-opinnoissa saat laajan yleissivistyksen ja siten hyvät edellytykset jatko-opinnoille. Aikaisemmat opinnot voidaan hyväksilukea lukiossa. Opiskelun kesto on 2–4 vuotta henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Myös ylioppilaskirjoitukset voi opistolla hajauttaa opiskelijan tarpeiden ...

Toimi näin

Hae Otavan Opiston aikuislukioon sähköisellä hakulomakkeella. Opiskelemaan voit hakea milloin tahansa lukuvuoden aikana. Syksyllä opintonsa aloittavien toivotaan lähettävän hakemukset heinäkuun loppuun mennessä. Sähköisen hakemuksen lisäksi sinun tulee toimittaa liitteeksi peruskoulun päättötodistus sekä mahdollisesti lukion erotodistus tai ammatillisen oppilaitoksen todistus joko skannattuna tai postitse.

Kenelle ja millä ehdoin

Pääsyvaatimuksena Otavan Opiston aikuislukioon on peruskoulun suorittaminen tai vastaavat tiedot sekä 18 vuoden ikä. Myös alle 18-vuotias voidaan rehtorin päätöksellä hyväksyä aikuislukioon, jos hänellä on erityinen henkilökohtainen syy. Tällöin opiskelijaksi hakeutuvan tulee lähettää hakulomakkeen liitteenä rehtorille osoitettu vapaamuotoinen hakemus perusteluineen.

Palvelun toteuttaa

Otavia, Mikkelin kaupunki

Muut vastuuorganisaatiot

Mikkelin kaupunki

Palvelusta vastaa

Otavia
Tekstistä vastaa: Otavia
Päivitetty: 22.4.2020