suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Ortopedian ja käsikirurgian poliklinikka

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Hoidamme tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja -oireita. Tavallisimpia hoitoon hakeutumisen syitä ovat selän kivut, lonkan ja polven nivelrikko, olkapään rasitusvammat ja polven sekä jalkaterän kivut. Käsikirurgimme hoitavat käden, kyynärvarren ja kyynärpään alueen sairauksia ja vammoja. Poliklinikalla hoitoosi osallistuvat tarvittaessa myös sairaanhoitaja ja fysioterapeutti.

Sairaalassamme tehdään ...

Toimi näin

Ortopedian poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon tullaan lääkärin lähetteellä tai suunnitellusti toimenpiteen jälkeiseen kontrolliin. Lähetteen saapumisen jälkeen, lääkärimme arvioivat hoidon tarpeen, ennakkoon tehtävät tutkimukset ja hoidon kiireellisyyden. Hoitopaikan valinnanvapaus mahdollistaa hakeutumisen hoitoon mistä päin Suomea tahansa.

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon. Saadaksesi lähetteen hakeudu omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla yhteispäivystykseemme, soita ympärivuorokautiseen päivystysapu numeroon.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen.

Palvelun toteuttaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Päivitetty: 8.1.2024