suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkanmaan hyvinvointialue

Opiskeluterveydenhuolto

  • Palvelu
  • 23 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Opiskeluterveydenhuollossa edistetään sinun terveyttäsi sekä opiskelukykyäsi. Opiskeluterveydenhuolto tarjoaa sinulle terveydenhoidon ja kiireettömän sairaanhoidon palveluita, mukaan lukien seksuaaliterveyspalveluita ja mielenterveys- ja päihdepalveluita. Opiskeluterveydenhuollossa pyritään tunnistamaan varhain sinun tuen tai tutkimusten tarpeesi sekä tarvittaessa sinut ohjataan jatkotutkimuksiin ...

Toimi näin

Ota yhteyttä opiskeluterveydenhuoltoon puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta, kun tarvitset hoidon tarpeen arviointia tai ajan vastaanotolle.

Kenelle ja millä ehdoin

Olet oikeutettu opiskeluterveydenhuollon palveluihin, jos opiskelet toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa ja lukiossa. Palvelut kuuluvat myös sinulle, joka opiskelet tutkintoon valmentavassa koulutuksessa tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa. Lisäksi palvelut kuuluvat tietyin edellytyksin korkea-asteen vaihto-opiskelijoille.

Opiskeluterveydenhuollon palvelut kuuluvat kaikille Pirkanmaan hyvinvointialueella opiskeleville kotikunnasta riippumatta. Opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat opiskelijalle vapaaehtoisia sekä pääosin maksuttomia.

Palvelun toteuttaa

Pirkanmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Pirkanmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Pirkanmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 25.8.2023