suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vantaan kaupunki

Opiskelijoiden osallisuus

  • Palvelu
  • Vantaa
  • Julkinen palvelu

Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua oppilaitoksen toimintaan liittyvään kehittämistyöhön opiskelutöiden tai yhdessä kootun opiskelijaryhmän kautta. Opiskelijalla on mahdollisuus osallistua kehittämistyöhön monella erilaisella tavalla.

Tutor-toimintaan osallistuminen. Tutor-toimintaan valitut opiskelijat pääsevät kehittämään oppilaitoksen toimintaa ja edistämään yhteisöllisyyttä. Jokaisessa toimipisteessä on tutoreita, jotka esimerkiksi opastavat uusia opiskelijoita ja järjestävät ryhmäytymispäiviä.

Työryhmien opiskelijajäsenenä toimiminen. Työryhmissä verkostoidutaan kansallisesti ja kansainvälisesti sekä osallistutaan oppimiseen ja ideoimiseen muiden oppilaitosten kanssa. Työryhmien opiskelijajäsenet pääsevät osallistumaan monialaisiin työryhmiin, joissa tarkoituksena vaihtaa hyviä käytäntöjä, verkostoitua ja oppia toisilta.

Varia Task Force -toiminta. Varia Task Force -toiminnassa opiskelijat toteuttavat pieniä merkityksellisiä hyviä tekoja vantaalaisille toimijoille ja yksityishenkilöille. Tehtävät liittyvät aina Variassa opiskeltaviin aloihin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVantaan kaupunki
Palvelusta vastaaVantaan kaupunki
Alue Vantaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Vantaan kaupunki
Päivitetty: 18.5.2022