suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Opiskelijan suun terveydenhuolto

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kaikki Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella sijaitsevissa oppilaitoksissa opiskelevat, jotka kuuluvat opiskeluterveydenhuollon piiriin, voivat kotipaikasta riippumatta hakeutua suun terveystarkastukseen kerran opintojensa aikana hyvinvointialueen suun terveydenhuoltoon.

Opiskeluterveydenhuolto on tarkoitettu TUVA-koulutusta (tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta) käyville, toisen aste ...

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Palveluiden piiriin voivat hakeutua kaikki Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella sijaitsevissa oppilaitoksissa opiskelevat, jotka kuuluvat opiskeluterveydenhuollon piiriin. Asetuksen mukaan sinulla on oikeus hakeutua suun terveystarkastukseen kerran opintojesi aikana, kotipaikastasi riippumatta.

Varaa aika suuhygienistin opiskelijaterveystarkastukseen itse. Ajanvarauskehote lähetetään kaikille 17-vuotta täyttäneille hyvinvointialueen asukkaille.

Huomioithan, että jos olet ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, terveydenhuollostasi vastaa ensisijaisesti YTHS.

Kiireettömissä asioissa voit asioida milloin ja missä tahansa sähköisissä asiointikanavissa (Maisa-asiointi tai Klikkaa oire -arvio) tai voit olla meihin yhteydessä puhelimitse. Ensimmäistä käyntiä varten täytä esitietolomake sähköisesti tai vastaanotolla.

17-vuotias voi kutsun saatuaan varata ajan kiireettömään suun ja hampaiden terveystarkastukseen Maisan kautta.

Varaa aika kiireettömään suun terveydenhuoltoon puhelimitse alueellisista numeroista:

09 41912050 Pohjoinen alue (Kerava, Koivukylä, Korso). Avoinna ma-pe klo 7:30–15

09 41912060 Itäinen alue (Hakunila, Länsimäki, Tikkurila) Avoinna ma-pe klo 7:30–15

09 41912070 Läntinen alue (Kartanonkoski, Martinlaakso, Myyrmäki) Avoinna ma-pe klo 7:30–15

Kiireellisissä asioissa olethan aina puhelimitse yhteydessä numeroon 09 41912010. Avoinna ma-pe klo 7:30–15. Suun terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeen ja sen kiireellisyyden.

Aiemmin varatun hoitoajan voit tarvittaessa perua Maisa-asioinnin kautta tai puhelimitse numerosta 09 41912020. Avoinna vuorokauden ympäri, ajan peruminen ääniviestillä.

Palvelun toteuttaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Päivitetty: 18.9.2023