suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aluehallintovirasto

Opetus- ja kulttuuritoimen täydennyskoulutukset

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Aluehallintovirasto (AVI) tarjoaa varhaiskasvatuksen, opetus-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen henkilöstölle lyhytkestoista täydennyskoulutusta.

Täydennyskoulutuksen sisällöt liittyvät varhaiskasvatuksen ja opetustoimen ajankohtaisiin aiheisiin sekä kirjasto-, liikunta- ja nuorisopolitiikan alueelliseen toteuttamiseen. Koulutustarjonta ja teemat vaihtelevat vuosittain.

Koulutus on kohdennettu varhaiskasvatuksen, opetus-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen henkilöstölle kunnissa sekä lisäksi esimerkiksi nuoriso- ja liikunta-alan järjestöjen toimijoille.

Toimi näin

Aluehallintovirasto julkaisee kutsut koulutustilaisuuksiin verkkosivuillaan ja lähettää ne sähköpostitse aluehallintovirastojen asiakasrekisterissä oleville toimijoille. Myös tilaisuuksien ohjelmat ja muuta materiaalia julkaistaan samoilla sivuilla.

Aluehallintovirasto järjestää koulutustilaisuuksia ympäri vuoden. Koulutustilaisuuksiin ilmoittaudutaan kutsun ohjeen mukaisesti. Mikäli kaikki ilmoittautuneet eivät mahdu tilaisuuteen, siitä ilmoitetaan erikseen ennen koulutustilaisuuden toteutumista.

Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Kukin osallistuja tai hänen työnantajansa vastaa osallistumisesta aiheutuvista matka-, majoitus-, sijaisuus- ja ruokailukustannuksista.

Kenelle ja millä ehdoin

Koulutukset ovat avoimia kaikille, mutta osallistujamäärä voi olla rajoitettu.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAluehallintovirasto
Palvelusta vastaaAluehallintovirasto
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Aluehallintovirasto
Päivitetty: 9.9.2020