suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Taivassalon kunta

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Taivassalo
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi kannattaa käyttää apuna neuvontapalveluja. Ota yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolella.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on potentiaalinen vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Perustiedot

Palvelusta vastaaTaivassalon kunta
Alue Taivassalo
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Taivassalon kunta
Päivitetty: 5.3.2020