suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Keuruu
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Toimivan yrityksen jatkaminen on hyvä vaihtoehto yrityksen perustamiselle. Tarjoamme asiantuntemuksemme yrityksen omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja toteutukseen. Autamme jatkajaa ottamaan huomioon yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen olennaiset kysymykset ja löytämään niihin ratkaisut.

Etsimme yhdessä myytävien yritysten joukosta sinulle sopivaa yritystä. Kotisivuillamme on nähtävissä julkisessa myynnissä olevat alueen yritykset.

Toimi näin

Ota yhteyttä yritysneuvojaan p. 0400 314 190, leila.piippa@keulink.fi tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Palvelusta vastaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Alue Keuruu
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Päivitetty: 1.4.2021