suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Alue: Keuruu, Multia
Palvelun kielet: suomi, englanti

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Toimivan yrityksen jatkaminen on hyvä vaihtoehto yrityksen perustamiselle. Tarjoamme asiantuntemuksemme yrityksen omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja toteutukseen. Autamme jatkajaa ottamaan huomioon yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen olennaiset kysymykset ja löytämään niihin ratkaisut.

Etsimme yhdessä myytävien yritysten joukosta sinulle sopivaa yritystä. Kotisivuillamme on nähtävissä julkisessa myynnissä olevat alueen yritykset.


Toimi näin

Ota yhteyttä yritysneuvojaan p. 0400 314 190, leila.piippa@keulink.fi tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Kehittämisyhtiö Keulink Oy