suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Jämsän kaupunki

Omistajanvaihdosneuvonta ja yrityskaupat

  • Palvelu
  • Jämsä
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Asiantuntijamme auttavat omistajanvaihdoksen suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi onnistuneesti. Autamme luopujaa ottamaan huomioon yrityskaupan keskeiset kysymykset ja löytämään niihin hyvät ratkaisut. Myynti-/ostokohteiden kartoitus, kannattavuuksien laskeminen, rahoituksen haku, yrityksen tilinpäätöksien läpikäynti ja muut selvitykset liittyen yrityskauppaan.

Toimi näin

Jämsän kaupungin nettisivuilla on käytettävissä ajanvarauslomake, jolla voi varata ajan neuvontaan. Ajan voi varata myös soittamalla tai poikkeamalla toimistoomme.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Omistajanvaihdosneuvonta on maksuton palvelu jämsäläisille tai Jämsään sijoittuville yrityksille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJämsän kaupunki
Palvelusta vastaaJämsän kaupunki
Alue Jämsä
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Jämsän kaupunki
Päivitetty: 16.4.2021