suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Omistajanvaihdos- ja yrityskauppaneuvonta

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai yrityskauppaa? Hyödynnä neuvontapalvelujamme hallitun omistajanvaihdoksen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin, sillä sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan tulee valmistautua huolellisesti.

Toimivan yrityksen tai liiketoiminnan ostaminen on hyvä vaihtoehto uuden yrityksen perustamiselle tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiselle. Asiantuntijoiltamme saat neuvot liikkeelle lähtöön ja omistajanvaihdoksen toteutukseen. Arvioimme tilanteesi ja teemme kanssasi etenemissuunnitelman.

Suunnitteletko lähivuosina eläkkeelle jäämistä ja haluaisit löytää yrityksellesi jatkajan? Harkitsetko yrityksesi osan myymistä? Oletko kenties aikeissa laajentaa bisnestäsi yritysostolla?

Neuvomme ja autamme sekä myyjiä että ostajia omistajanvaihdoksiin valmistautumisessa sekä kaupan jälkeisessä bisneksen kehittämisessä, puolueettomasti, luottamuksellisesti ja maksutta.

Toimi näin

Ota yhteyttä palvelunumeromme tai chatin kautta, niin varataan Sinulle aika henkilökohtaiseen neuvontaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelemme Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa, Orimattilassa ja Padasjoella toimivia yrittäjiä ja yrityksiä.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Palvelusta vastaaLahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Alue Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Lahti, Orimattila, Padasjoki
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 28.12.2021