suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Omatoimikirjasto

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Omatoimiaikana pääset ulko-ovesta sisään kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä pin-koodilla. Voit lainata ja palauttaa kirjaston aineistoa automaatilla. Omatoimiaikana kaikki kirjaston tilat ja aineistot ovat käytössäsi lukuun ottamatta varastoa ja liikuntavälineitä. Voit käyttää tietokonetta ja Virtu-pistettä. Tulostaminen ja digitoiminen ei ole mahdollista omatoimiaikana.

Toimi näin

Omatoimiaikana kirjastoon kirjaudutaan sisään kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-koodilla. Kirjautumislaite on ulko-oven vieressä. Pin-koodin saat kirjaston henkilökunnalta. Pin-koodin saat vain käymällä henkilökohtaisesti paikan päällä kirjastossa. Tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Kenelle ja millä ehdoin

Omatoimikirjastoa voivat käyttää kaikki Lapin kirjaston asiakkaat, joilla on kirjastokortti sekä siihen liitetty pin-koodi. Alle 15-vuotiaat voivat käyttää omatoimikirjastoa vain huoltajan suostumuksella.

Omatoimikirjautuminen on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Sivullisia ei saa päästää omatoimiaikana kirjastoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPosion kunta
Palvelusta vastaaPosion kunta
Alue Posio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 9.11.2020