suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Omatoimikirjasto

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Posion kirjastossa voit asioida omatoimisesti myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Omatoimiaikana pääset ulko-ovesta sisään kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä pin-koodilla. Voit lainata ja palauttaa kirjaston aineistoa automaatilla. Omatoimiaikana kaikki kirjaston tilat ja aineistot ovat käytössäsi lukuun ottamatta varastoa ja liikuntavälineitä. Voit käyttää tietokonetta ja avointa ...

Toimi näin

Omatoimiaikana kirjastoon kirjaudutaan sisään kirjastokortilla ja siihen liitetyllä pin-koodilla. Kirjautumislaite on ulko-oven vieressä. Pin-koodin saat kirjaston henkilökunnalta. Pin-koodin saat vain käymällä henkilökohtaisesti paikan päällä kirjastossa. Tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Kenelle ja millä ehdoin

Omatoimikirjastoa voivat käyttää kaikki Lapin kirjaston asiakkaat, joilla on kirjastokortti sekä siihen liitetty pin-koodi. Alle 15-vuotiaat voivat käyttää omatoimikirjastoa vain huoltajan suostumuksella.

Omatoimikirjautuminen on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Sivullisia ei saa päästää omatoimiaikana kirjastoon.

Palvelun toteuttaa

Posion kunta

Palvelusta vastaa

Posion kunta
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 2.1.2024