suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keravan kaupunki

Ohjaamo, nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Kerava
  • Julkinen palvelu

Ohjaamo on kaikkien alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen monialainen palvelupiste. Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa, ohjausta sekä palveluja. Voit tulla Ohjaamoon paikan päälle aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta. Voit myös varata ajan aukioloaikojen ulkopuolelle. Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia.

Voit tulla Ohjaamoon asialla kuin asialla. Saat tietoa, tukea ja ohjausta esimerkiksi koulutukseen, työllistymiseen sekä arjen ja hyvinvoinnin asioihin. Ohjaamossa voit asioida yksin tai yhdessä valitsemasi henkilön, esimerkiksi kaverin, vanhemman, oman ohjaajan kanssa.

Ohjaamossa järjestetään erilaisia ryhmiä ja tapahtumia, jotka liittyvät esimerkiksi hyvinvointiin, koulutukseen ja työhön. Ryhmistä ja tapahtumista saat lisätietoa työntekijöiltä sekä Ohjaamon sosiaalisen median kanavista.

Ohjaamon kautta tavoitat ohjaamotyöntekijän, Vantaan ja Keravan työllisyyspalveluiden asiantuntijan, etsivät nuorisotyöntekijät, asumisohjaajan, sosiaaliohjaajan, Kelan asiantuntijan ja sekä nuorten työpaja Jengan yksilövalmentajan. Myös pinto-ohjaajalle on mahdollista varata aika Ohjaamosta.

Ohjaamo palvelee myös etänä. Tavoitat ohjaamotyöntekijä puhelimitse, sähköpostilla, Instagramissa, Facebookissa sekä Discordissa.

Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta.

Toimi näin

Yhteystiedot löydät Keravan Ohjaamon verkkosivulta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeravan kaupunki
Palvelusta vastaaKeravan kaupunki
Alue Kerava
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keravan kaupunki
Päivitetty: 29.6.2021