suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Haminan kaupunki

Ohjaamo Hamina

  • Palvelu
  • Hamina
  • Julkinen palvelu

Elämässä eteenpäin – ohjausta alle 30-vuotiaille

Ohjaamo on paikka, josta saat yksilöllistä apua oman elämäsi suunnitteluun ja toteuttamiseen, tukea arkisiin asioihin, kuten työn, opiskelupaikan tai asunnon etsimiseen. Ohjaamo on myös helppo tie eri palveluiden pariin. Palvelu on maksutonta.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta

Pohditko erilaisia vaihtoehtoja? Askarruttaako jokin mieltäsi? Hämmentääkö tukiviidakko? Kaipaatko apua johonkin tai ovatko asiasi menneet solmuun? Meiltä voit kysyä mitä vain. Pohditaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle.

Koulutus

Ohjaamo on paikka, josta saat yksilöllistä apua oman elämäsi suunnitteluun ja toteuttamiseen, tukea arkisiin asioihin, kuten opiskelupaikan etsimiseen.

Raha-asiat

Haluatko saada taloutesi tasapainoon ja budjetin plussalle? Ohjaamosta saat apua tukiasioissa, taloudenhallinnassa ja silloinkin kun talous on jo mennyt solmuun.

Asuminen

Oletko muuttamassa omillesi? Tiedätkö, mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon? Ohjaamo auttaa asumisen asioissa.

Työ

Hiotaan oma CV:si yhdessä huippukuntoon ja saat käytännön apua työhakemuksen räätälöintiin. Voit myös treenata työhaastattelua varten Ohjaamossa. Pohditaan yhdessä mistä töitä kannattaisi lähteä etsimään ja luodaan käytännöllinen suunnitelma työnhakua varten.

Kaikki alle 30-vuotiaiden TE-palvelut ovat saatavissa Ohjaamon kautta maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Myös ammatinvalinnan psykologin palvelut ovat saatavissa Ohjaamosta Teamsin kautta.

Kesätöistä sekä kesätyöseteleistä on muodostunut Ohjaamolle yksi tärkeimmistä tehtävistä. Autamme nuoria ja työnantajia kohtaamaan monella tavalla.

Terveys Ja Hyvinvointi

Mietityttääkö oma terveys, mieliala tai hyvinvointi? Tule juttelemaan, Ohjaamosta autamme sinut eteenpäin.

Ihmissuhteet

Mietitään yhdessä, mitä kautta löytäisit mielekästä tekemistä ja uusia kavereita.

Vapaa-aika

Etsitään yhdessä sinulle sopivaa mielekästä tekemistä vapaa-ajalle.

Toimi näin

Ohjaamon voit tulla käymään sen aukioloaikoina tai voit ottaa yhteyttä Ohjaamon työntekijöihin sähköpostilla tai puhelimitse.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu alle 30-vuotiaille haminalaisille.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHaminan kaupunki
Palvelusta vastaaHaminan kaupunki
Alue Hamina
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Haminan kaupunki
Päivitetty: 2.7.2021