suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomussalmen kunta

Nuorten työpajat

  • Palvelu
  • Suomussalmi
  • Julkinen palvelu

Suomussalmen Työpaja Hanslankarit on toimintapaikka, jossa alle 29-vuotiailla nuorella on erilaisia mahdollisuuksia kartoittaa omia vahvuuksiaan, työelämän taitojaan, tulevaisuuden suunnitelmiaan sekä oman arjenhallinnan sujuvuutta. Toimintaan kuuluu myös retkiä ja erilaisia kursseja

Toimi näin

Jos olet kiinnostunut työpajalla työskentelemisestä, ota yhteyttä työvoimatoimistoon omaan neuvojaan tai työpajavastaavaan puh. 044 571 8543 tai nuorisosihteeriin puh. 044 548 8949

Voit myös tulla käymään työpaja Hanslankareilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Työpajatoimintaan voivat päästä alle 29-vuotiaat nuoret.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten työpajat ovat alle 29-vuotiaille tarkoitettuja yhteisöjä, joiden järjestämisestä vastaavat kunnat yhdessä tai yksin tai jokin nuorten palveluja tuottava yhteisö.

Työpajatoiminnan idea on valmennuksen avulla parantaa nuoren valmiuksia päästä koulutukseen tai työhön, suorittaa koulutus loppuun tai päästä tarvitsemaansa palveluun.

Työpajatoiminnan tarkoituksena on parantaa nuoren elämänhallintataitoja sekä edistää hänen kasvuaan, itsenäistymistään ja osallisuuttaan yhteiskunnassa. Nuori tulee työpajaan yleensä viranomaisen ohjaamana tai oma-aloitteisesti. Hänellä on oikeus saada henkilökohtainen valmennussuunnitelma.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuomussalmen kunta
Palvelusta vastaaSuomussalmen kunta
Alue Suomussalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Suomussalmen kunta
Päivitetty: 1.4.2020