suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Loviisan kaupunki

Nuorten työpajat

  • Palvelu
  • Loviisa
  • Julkinen palvelu

Loviisan pajatoiminta koostuu viidestä yksiköstä: Pikku Pietarin piha 17–28-vuotiaille (18 paikkaa), Seinätön paja kaikille työikäisille ja Kuntopaja kuntouttavaa toimintaa 17–63-vuotiaille.

Pajat ovat työttömille tarkoitettuja työharjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden työ– ja elämäntaitojen kehittämiseen, yhteisölliseen ja yksilölliseen kasvuun sekä tekemällä oppimiseen. Palvelut räätälöidään valmentautujien tarpeiden mukaan.

Pajoista neljä ovat sekä fyysinen ympäristö että moniammatillinen metodi, jonka avulla pyritään vaikuttamaan yksilön työmarkkina- ja koulutusaseman paranemiseen.

Seinätön paja on lähinnä moniammatillinen metodi. Kaikki pajat ovat osa sosiaalisen työllistämisen kenttää ja työpajatoiminta ovat monimuotoinen kokonaisuus erilaisia palveluja.

Kaikille pajoille on jatkuva haku: asiakkaan ei tarvitse odottaa mahdollista seuraavaa hakuajankohtaa, vaan pajalle pääsee välittömästi, kun paikkoja vapautuu. Pajat on tarkoitettu Loviisan ja Lapinjärven asukkaille.

Toimi näin

Ota yhteyttä paikkakuntasi työpajaan, jos haluat hakeutua mukaan työpajatoimintaan. Myös viranomainen tai koulutuksen järjestäjä voi ohjata sinut työpajalle.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit päästä mukaan työpajatoimintaan, jos olet alle 29-vuotias.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten työpajalla saat tavoitteellista, tarpeittesi mukaista valmennusta. Työpajalla pääset kehittämään osaamistasi ja taitojasi käytännön tekemisen avulla.

Valmennuksen ja käytännön tekemisen tavoitteena on

  • tunnistaa ja kasvattaa osaamistasi
  • vahvistaa hyvivointiasi ja työelämävalmiuksiasi
  • tukea sinua kohti koulutusta ja työtä.

Sinulla on oikeus saada työpajassa henkilökohtainen valmennussuunnitelma.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLoviisan kaupunki
Palvelusta vastaaLoviisan kaupunki
Alue Loviisa
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Loviisan kaupunki
Päivitetty: 9.6.2020