suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille. Nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekevät Naantalissa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä etsivä nuorisotyöntekijä. Voit ottaa heihin yhteyttä missä tahansa nuorten elämään liittyvässä asiassa, josta tarvitset tietoa ja neuvoja.

Voit kysyä mieltä askarruttavista asioistasi myös chat-palvelussa tai esittää kysymyksen "Kysyttävää" -palstalla. Löydät chatin ja "Kysyttävää" -palstan nuortenelämä.fi:stä, joka on nuorten oma valtakunnallinen verkkopalvelu.

Toimi näin

Ota yhteyttä Naantalin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaan tai etsivään nuorisotyöntekijään, kun haluat kysyä mistä tahansa nuorten elämään liittyvästä asiasta. Voit tutustua myös nuortenelämä.fi-sivustoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNaantalin kaupunki
Palvelusta vastaaNaantalin kaupunki
Alue Naantali
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 16.2.2022