suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Konneveden kunta tarjoaa maksutonta tieto- ja neuvontapalvelua kuntalaisille nuorille. Pyrimme auttamaan kaikissa nuorten elämää koskevissa kysymyksissä, esimerkiksi esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin liittyvissä asioissa parhaamme mukaan. Palvelut ovat helposti saatavilla ilman erityistä ajanvarausta. Palvelu on yksilöllistä ja luottamuksellista. Etsivän nuorisotyön toimisto ja vapaa-aikasihteerin toimisto sijaitsevat kunnantalon alakerrassa.

Toimi näin

Tieto- ja neuvontapalveluista Konnevedellä vastaa vapaa-aikasihteeri Vesa Jämseen ja etsivän nuorisotyön Maija Peura. Ota rohkeasti yhteyttä paikanpäällä, sosiaalisessa mediassa tai puhelimessa.

Etsivä nuorisotyö

Facebook ja Instagram: Etsivä Maija Konnevesi

Puh: 050 5951 910

maija.peura@konnevesi.fi

Vapaa-aikasihteeri

Vesa Jämsen

Puh: 0400 646 495

vesa.jamsen@konnevesi.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKonneveden kunta
Palvelusta vastaaKonneveden kunta
Alue Konnevesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020