suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karkkilan kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Karkkila
  • Julkinen palvelu

Karkkilassa nuorten tieto- ja neuvontapalvelut ovat osa nuorisotyötä. Työskentely muotoutuu yksilöllisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan. Työskentely nuoren kanssa voi olla esimerkiksi keskustelua, neuvontaa, rinnalla kulkemista ja nuoren tutustuttamista eri palveluihin.

Toimi näin

Nuorille suunnatuista palveluista sekä työskentely- ja opiskelumahdollisuuksista voi olla yhteydessä etsiviin nuorisotyöntekijöihin. Voi myös halutessasi olla yhteydessä mieltä askarruttavissa asioissa kaupungin nuoriso-ohjaajaan. Nuoriso-ohjaaja on tavattavissa myös Nuorisotilassa. Lisätietoja ja yhteystiedot löydät Karkkilan kaupungin sivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Etsivä nuorisotyö ja nuorten työpaja Ruukinpaja tarjoaa nuorelle varhaista tukea sekä tietoa ja neuvontaa, jos nuori sitä itse haluaa. Yhteistyön lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja toiveet.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKarkkilan kaupunki
Palvelusta vastaaKarkkilan kaupunki
Alue Karkkila
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Karkkilan kaupunki
Päivitetty: 12.11.2021