suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Kangasala
  • Julkinen palvelu

Nuorten tietopalveluja on saatavilla nuorisotiloilta, kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimistosta seka koulupäivystyksistä.

Kouluilla järjestetään myös yksilöohjausta esimerkiksi tilanteissa, joissa nuori tarvitsee koulun ulkopuolista ohjausta. Erityisnuorisotyötä tehdään seurakunnan kanssa yhteistyössä.

Kangasalla nuorisopalveluja tarjoavat myos etsivä nuorisotyö, joka toimii työllisyy ...

Toimi näin

Kaikkiin nuorisopalveluihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimistoon. Yhteystiedot loydät nuorisopalvelujen nettisivuilta.

Nuorten tietopalveluja on saatavilla myös Kangasalan kaupungin työllisyyspalveluiden sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Palvelun toteuttaa

Kangasalan kaupunki

Palvelusta vastaa

Kangasalan kaupunki
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 25.10.2022