suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Haapaveden kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut

  • Palvelu
  • Haapavesi
  • Julkinen palvelu

Haapaveden kaupungissa nuorten tieto- ja neuvontapalvelutyötä tekevät erityisnuorisotyöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä ja nuorten yksilövalmentaja. Etsivän ja yksilövalmentajan tavoitat Kokoomosta. Kokoomon palvelut ovat maksuttomia, luottamuksellisia ja vapaaehtoisia.

Verkossa tieto- ja neuvontapalveluja nuorille tarjoaa nuorisotiedotus Settinetti ja nuorten aktivointipalvelu Jelppiverkko.

Toimi näin

Settinetin ja Jelppiverkon lisäksi nuorten tieto- ja neuvontapalveluista voi kysyä lisää erityisnuorisotyöntekijältä, etsivä nuorisotyöntekijältä ja nuorten yksilövalmentajalta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille, jotka vielä etsivät omia polkujaan.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHaapaveden kaupunki
Palvelusta vastaaHaapaveden kaupunki
Alue Haapavesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Haapaveden kaupunki
Päivitetty: 22.11.2021