suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu on ehkäisevää työtä, joka tarjoaa ammattitaitoista tietoa, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa. Luotettava, monipuolinen tieto auttaa nuoria tekemään omaa elämänhallintaa  tukevia valintoja ja päätöksiä. Tietoa, ohjausta ja neuvontaa tarjotaan henkilökohtaisesti palvelupisteissä sekä verkon välityksellä.

Nuori ...

Toimi näin

Tule käymään Nuorisotiedotuspiste Popparissa tai ota työntekijöihin yhteyttä puhelimitse, whatsappilla tai sähköpostilla. Voit myös lähettää yksityisviestin Popparin Facebookin, Instagramin tai Snapchatin kautta. Lisätietoa nuorisotiedotuspisteen toiminnasta ja tapahtumista saat myös Popparin Facebook- ja Instagram-tileiltä.

Ohjaamoon voit tulla ilman ajanvarausta arkisin kello 10-16. Voit varata ajan työntekijälle puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös käyttää Ohjaamon yhteydenottolomaketta. Lisätietoa Ohjaamon toiminnasta ja tapahtumista saat myös Ohjaamo Rovaniemi Facebook- ja Instagram-tileiltä.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotiedotuspiste Popparin on tarkoitettu 13-29-vuotiaille nuorille. Nuorten lisäksi palvelun kohderyhmään kuuluvat nuorten vanhemmat ja muut nuorten parissa toimivat.

Ohjaamon palvelu on suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 13.10.2023