suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Puumalan kunta

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Puumala
  • Julkinen palvelu

Kohdeavustuksia myönnetään yhdistyksille, toimintaryhmille ja nuorille, joiden kotipaikka on Puumala. Nuorten ikäraja määritellään nuorisolain mukaisesti, alle 29 vuotiaat. Avustukset ovat kertaluontoisia toiminta-avustuksia, jotka maksetaan kuitteja tai muita tositteita vastaan. Avustusta ei myönnetä toimintaan, johon saadaan muuta merkittävää tukea valtiolta tai muulta taholta. Avustukset jaetaa ...

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

Avustusta voi hakea ennen toimintaa tai tapahtumaa tai heti sen jälkeen, kuitenkin saman kalenterivuoden aikana. Vuoden viimeiset hakemukset on oltava päätöksentekijällä 30.11. mennessä.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä: avustuskohde, kohteen menot ja tulot, muualta saatavissa olevat tai saadut avustukset, avustuksen saamisen tarve, yhteystiedot (nimi, osoite ja pankkitiedot).

Nuorisovaltuusto käsittelee nuorisopalveluille kohdistetun nuorten hakijoiden tai hakijaryhmien hakemukset ja antaa niistä päätösehdotuksen vapaa-aikasihteerille. Päätöksen tekee vapaa-aikasihteeri.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustukset on tarkoitettu alle 29-vuotiaille. Avustuksia ei myönnetä kalustohankintoihin ja kaluston kunnossapitoon eikä päivärahakuluihin.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää ryhmän toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Palvelun toteuttaa

Puumalan kunta

Palvelusta vastaa

Puumalan kunta
Tekstistä vastaa: Puumalan kunta
Päivitetty: 5.9.2023