suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mustasaaren kunta

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Mustasaari
  • Julkinen palvelu

Liikunta-, lapsi-, nuoriso-, uimakoulu- ja kulttuuritoimintaa järjestävät yhdistykset voivat hakea kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalta toiminta-avustusta. Toiminnan on käytävä ilmi yhdistyksen säännöistä tai toimintasuunnitelmasta. Avustusta voi hakea rekisteröity yhdistys, jonka kotipaikka on Mustasaari.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan tavoitteena on jakaa avustuksia liikunta-, lapsi-, nuoriso- ja uimakoulutoimintaan nuorisolain ja liikuntalain nojalla sekä kulttuuritoimintaan kuntien kulttuuritoiminnasta annetun lain nojalla. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta pyrkii auttamaan aatteellisia järjestöjä järjestämään tällaista toimintaa. Avustuksella on tarkoitus edistää lapsi- ja nuorisotoimintaa kunnassa. Erityisesti huomioidaan lasten ja nuorten tarpeet ja mahdollisuudet aktiiviseen ja luovaan vapaa-aikaan. Avustuksen on myös tarkoitus piristää ja aktivoida yhdistyselämää.

Avustuksen tarkoituksena ei ole toiminnan ylläpitäminen, vaan sen tukeminen. Kaikilla avustuksen saajilla on oltava omaa varainhankintaa toimintansa toteuttamiseen.

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää ryhmän toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMustasaaren kunta
Palvelusta vastaaMustasaaren kunta
Alue Mustasaari
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Mustasaaren kunta
Päivitetty: 10.6.2020