suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Loviisan kaupunki

Nuorisoyhdistysten ja nuorisoryhmien tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Loviisa
  • Julkinen palvelu

Vapaa-aikalautakunta julistaa haettavaksi 31.3 mennessä yleis- ja kohdeavustukset vuodelle seuraavasti: urheiluseurojen yleis- ja koulutusavustukset, nuorisoyhdistysten yleis-, koulutus- ja toimitila-avustukset.

Yleisavustukset myönnetään rekisteröityjen liikunta- ja nuorisojärjestöjen varsinaiseen toimintaan. Koulutusavustusta voidaan myöntää ohjaaja-, tuomari- ja toimihenkilökoulutuksesta aiheutuneiden kustannusten korvaamiseen. Nuorisoseurat voivat hakea toimitila-avustusta seuratalon käyttökustannuksiin.

Avustuslomakkeen nouto ja palautus asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon. Postitse hakemus ja liiteet voi myös lähettää suoraan Sivistyskeskukseen.  Lomaketta ei voi täyttää ja lähettää sähköisesti.

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään määräaikaan mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Yleisavustuslomakkeen etusivu on liitettävä sekä liikuntaseurojen että nuorisoseurojen hakemukseen.

Toimi näin

Nuorten ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta.

Avustuksia haetaan

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorten omat ryhmät voivat hakea avustuksia kunnan nuorisotoimelta. Avustuksia voidaan myöntää ryhmän toimintaan tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLoviisan kaupunki
Palvelusta vastaaLoviisan kaupunki
Alue Loviisa
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Loviisan kaupunki
Päivitetty: 9.6.2020