suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kuopion kaupunki

Nuorisotyö

  • Palvelu
  • Kuopio
  • Julkinen palvelu

Nuorisotyö on nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukena elämän eri osa-alueilla. Nuorisotyö antaa mahdollisuuden osallistua, järjestää, tutustua, luoda, vaikuttaa, etsiä itseä, löytää vahvuuksia. Nuorisotyö on aina nuorilähtöistä – Nuoret ideoivat, nuoret tekevät! Siksi toiminta on aina nuorten itsensä näköistä ja siitä on helppo innostua.

Nuorilähtöisyys tarkoittaa sitä, että sinä nuorena määrittelet ja päätät, millaista tukea nuorisonohjaajalta haluat.

Kuopion kaupungin nuorisopalveluissa työskentelee noin 27 nuorisonohjaajaa. Nuorisonohjaajat tuntevat alueensa, sen nuoret ja aikuiset. Heitä on lupa lähestyä minkä tahansa asian tiimoilta.

Tiesitkö, että nuorisotiloissa ja tapahtumissa on vuodessa noin 250 000 käyntikertaa? Nuorisotiloissa järjestetään vuosittain yli 100 tapahtumaa! Nuorisotiloissa harrastetaan viikon jokaisena päivänä myös järjestöjen ohjaamana.

Oikeaa tietoa, oikeaan aikaan, juuri silloin, kuin sille on tarvetta! Kaikki nuorisonohjaajat välittävät tietoa nuoren elämään kuuluvista asioista ja auttavat nuoria saamaan vastauksia elämän pieniin ja suuriin kysymyksiin. Yhteyttä voi ottaa myös nimettömästi Kysy, me vastaamme! -palvelun kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKuopion kaupunki
Palvelusta vastaaKuopion kaupunki
Alue Kuopio
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kuopion kaupunki
Päivitetty: 12.7.2021