suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Nuorisotoiminnan toiminta-avustus

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Nuorisotoiminnan avustuksilla toteutetaan nuorisolain tavoitteita. Rovaniemen kaupunki tukee rovaniemeläistä nuorisotoimintaa myöntämällä avustuksia nuorisojärjestöille ja -ryhmille.

  • Toiminta-avustusta myönnetään rovaniemeläisille nuorisoyhdistyksille, jotka ovat aloittaneet toimintansa vähintään edellisenä kalenterivuonna 1.6. mennessä. Avustus on tarkoitettu yhdistysten toimintasuunnitelman mu ...

Toimi näin

Lue avustusohjesääntö huolellisesti.

Hae avustusta verkkolomakkeella.

Kysy tarvittaessa lisätietoja nuorisotoiminnan avustuksista soittamalla tai lähettämällä sähköpostia vapaa-ajan palvelujen hallintosihteerille tai nuorisopalvelujen esimiehelle.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksia myönnettäessä otetaan huomioon suunnitellun toiminnan laatu, laajuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä se, miten toimija edistää nuorten yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta.

Myös liikunta- ja kulttuuripalvelut myöntävät avustuksia omien toimialojensa toimintaan. Samalle hakijalle voidaan myöntää vain yhtä avustusmuotoa kalenterivuoden aikana, joko toiminta-avustusta tai kohdeavustusta. Lisäksi ei ole mahdollista hakea avustusta useammalta toimialalta samana vuonna (nuorisopalvelut / kulttuuripalvelut / liikuntapalvelut).

Hakuaika:

  • Toiminta-avustuksen hakuaika on vuosittain helmikuussa. Hakulomake on saatavilla hakuaikana.

Lisätiedot avustuksista löytyvät avustusohjesäännöstä. Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti lomakkeella sekä vaaditut liitteet sähköpostilla vapaa-ajan palvelujen hallintosihteerille.

Avustuksen hakija vastaa siitä, että avustushakemus ja raportti toteutuneesta toiminnasta toimitetaan avustusohjesäännön mukaisesti ja määräajan puitteissa. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 1.3.2023