suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Nuorisotilatoiminta

  • Palvelu
  • Kangasala
  • Julkinen palvelu

Kangasalla nuorisotilatoimintaa on kolmella nuorisotilalla sekä liikkuvalla nuorisotilalla:

- Vatialan nuorisotila Veturi

- Keskustan nuorisotila Sentteri

- Sahalahden nuorisotila Sahku

- Liikkuva nuorisotila Kyläkolli

Nuorisotilat tarjoavat nuorille mahdollisuuden tavata kavereita turvallisessa ympäristössä. Tiloilla voi pelailla erilaisia pelejä, biljardia, pingistä, pleikkaa, ym. tai vaikka vaan olla. Joskus tiloilla myös kokkaillaan yhdessä nuorten kanssa, pidetään erilaisia teemailtoja ja järjestetään muuta ekstraa. Tiloille voi tulla myös keskustelemaan ohjaajien kanssa mieltä askarruttavista asioista. Syys- ja talviloma-aikoina tiloilla järjestetään mm. yön yli kestäviä tapahtumia sekä aukioloaikoja on pidennetty.

Nuorisotiloilla päihtyneenä esiintyminen ja päihteiden hallussapito on kielletty. Ohjaajilla on alkometri käytössä päihteettömyyden varmistamiseksi.

Toimi näin

Kangasalan kaupungin nuorisotilojen ajankohtaisia asioita sekä aukioloaikoja voi seurata kaupungin verkkosivujen lisäksi Facebookista, Instagramista, Snapchatista, TikTokista sekä Discordista.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmä on 13 - 17 -vuotiaat, mutta toimintaa järjestetään myös alakouluikäisille sekä täysi-ikäisille.

Palvelu on maksuton.

Osa nuorisotiloilla järjestettävistä tapahtumista ovat maksullista toimintaa.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKangasalan kaupunki
Palvelusta vastaaKangasalan kaupunki
Alue Kangasala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 30.9.2020