suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Jokioisten kunta

Nuorisotilatoiminta

  • Palvelu
  • Jokioinen
  • Julkinen palvelu

Nuorisotila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastus- ja toimintamahdollisuudet.

Nuokkari sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa, Keskuskadun varrella. Vanhasta pubirakennuksesta helmikuussa 2003 uudistettu 200 neliömetrin suuruinen tila on nuorten aktiivisessa käytössä. Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmää ovat yläkouluikäiset nuoret sekä toisen asteen opiskelijat.

Nuokkarilla voit pelailla biljardia ja pingistä, surffailla netissä, lueskella lehtiä, katsella tv:tä, pelata konsoli-ja lautapelejä (Xbox & Playstation 4) tai vaan istuskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Tiloilla on myös kotiteatterilaitteet. Kahviosta on mahdollisuus ostaa pikkurahalla virvokkeita sekä suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Nuokkarin valvonnasta vastaavat kunnan nuorisotyöntekijät. Viikonloppujen valvontaan ja katupäivystystoimintaan saadaan apua jokioislaisilta urheiluseuroilta ja nuorisoyhdistyksiltä.

Nuorisotilatoiminnan periaatteina ovat oikeudenmukaisuus, tasavertaisuus, turvallisuus, väkivallattomuus sekä päihteettömyys.

Tiloille ei saa tulla päihtyneenä, eikä sinne saa tuoda päihdyttäviä aineita. Myös energiajuomien nauttiminen nuorisotilalla on kiellettyä.

Toimi näin

Voit tulla nuorisotilalle sen aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat esim. kunnan internet-sivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJokioisten kunta
Palvelusta vastaaJokioisten kunta
Alue Jokioinen
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Jokioisten kunta
Päivitetty: 14.2.2022