suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tuusulan kunta

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Tuusula
  • Julkinen palvelu

Tuusulan alueellinen nuorisotyö järjestää toimintaa neljällä nuorisotilalla. Nuorisotilat on ensisijaisesti suunnattu nuorille, mutta ne ovat myös alueensa palvelupisteitä, joiden nuorisotyöntekijöihin voivat ottaa yhteyttä asukkaat, järjestöjen, yhdistysten ja yritysten edustajat. Nuorisotiloja voi vuokrata erilaisten perhejuhlien pitoon sekä yritysten koulutus-, esittely-, ym. tilaisuuksiin. Nuorisotiloissa toimii myös monien eri yhdistysten ylläpitämää toimintaa. Yhdistykset tiedottavat itse omista toiminnoistaan.

Toimi näin

Lisätietoja Tuusulan kunnan nuorisotilojen vuokrauksesta on nuorisopalvelujen verkkosivuilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotiloja voi vuokrata erilaisten perhejuhlien pitoon sekä yritysten koulutus-, esittely-, ym. tilaisuuksiin. Nuorisopalveluiden hallinnoimien tilojen vuokran voi tarkistaa kunnan nuorisopalvelujen verkkosivuilla julkaistavasta tilojen käyttöhinnastosta.

Palvelu on maksuton.

Tuusulalaisilta nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja eläkeläisjärjestöiltä ei peritä käyttömaksua nuorisotaloista. Hinnasto saatavana nuorisopalvelujen verkkosivuilta.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTuusulan kunta
Palvelusta vastaaTuusulan kunta
Alue Tuusula
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Tuusulan kunta
Päivitetty: 29.3.2021