suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Raahen kaupungin nuorisotoimella on viisi nuorisotilaa sekä nuorisotoimisto. Kyseiset tilat sijaitsevat kaupungin keskustassa, Pattijoella, Vihannissa, Saloisissa, Antinkankaalla sekä Ollinsaaressa. Kaikki tilat ovat savuttomia ja päihteettömiä. Tilat tarjoavat toimintamahdollisuuksia myös nuorisoyhdistyksille ja muille järjestöille.

Nuorisotilojen vakiovuorot haetaan vuosittain erillisellä käyttöoikeuslomakkeella, joita saat Raahen kaupungin nuorisotoimistosta ja liitetiedostoina kaupungin verkkosivustosta.

Raahen kaupungin verkkosivuilta näet muun muassa nuorisotilojen aukioloajat. Nuorisotilat eivät ole säännöllisesti avoinna kesäaikaan.

Toimi näin

Seuraa nuorisotilojen toiminnan ilmoittelua Raahen kaupungin verkkosivuilta, sosiaalisesta mediasta ja ilmoitustauluilta. Myös nuoriso-ohjaajien yhteystiedot sekä nuorisotilojen osoitteet löydät Raahen kaupungin verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

  • Keskustassa sijaitseva, nuorisotoimiston tiloissa oleva Friemanin olohuone on avoinna tiistaisin klo 16-19 yli 16-vuotiaille. Keskiviikkoisin tila on avoinna klo 15-17 5.-6. luokkalaisille sekä klo 17-19 yli 7. -luokkalaisista 17-vuotiaille. Perjantaina tila on auki klo 18-20 5.-6. luokkalaisille sekä klo 20-22 7. -luokkalaisista - 18-vuotiaille.
  • Pattijoen Hengari on avoinna keskiviikkoisin klo 15-17 5.-6. luokkalaisille, torstaisin klo 17-19 ja lauantaisin klo 17.30-21 7. luokkalaisista 17-vuotiaille.
  • Vihannin Olotila on avoinna keskiviikkoisin klo 15-17 5.-6. luokkalaisille ja 7. luokkalaisista 17-vuotiaille klo 17-19 sekä lauantaisin klo 16-21 7. luokkalaisista 18-vuotiaille.
  • Saloisten nuokkari on avoinna keskiviikkoisin klo 17-19 7. luokkalaisista 17-vuotiaille.
  • Antinkankaan liikuntanuokkari on suunnattu 6.-8. luokkalaisille. Liikuntanuokkari on joka torstai klo 17-19.
  • Ollinsaaren nuorisotilaa voivat järjestöt ja muut toimijat varata käyttöönsä minä päivänä vain.

Palvelu on maksuton.

Tilojen käytöstä muuhun kuin nuorisotoimintaan peritään tila tai käyttäjäryhmäkohtainen käyttömaksu.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 4.3.2022