suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Puumalan kunta

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Puumala
  • Julkinen palvelu

Puumalan Nuorisotalo toimii nuorisotilana, mutta siellä kokoontuu myös erilaisia liikuntaryhmiä, pidetään kokouksia ja paikan voi varata myös juhlien pitämistä varten. Varaukset tehdään vapaa-aikasihteerin kautta.

Avointen ovien toimintaa järjestään nuorisotalolla 7 lk - 20 v. nuorille perjantaisin. Nuorisotalolla voi pelata erilaisia pelejä; biljardi, pingis, pleikkaripelejä tai lautapelejä ja telkkarista voi katsella suosikkiohjelmia. Nuorisotalolla järjestetään myös teemailtoja ja muita tapahtumia.

Minitalotoimintaa 3-6 luokkalaisille tiistaisin ja torstaisin urheiluhallin kahviossa. Minitalolla voi viettää aikaa kavereiden kanssa tai osallistua yhteiseen ohjelmaan. Minitalolle ei saa tuoda karkkia, limpparia, energiajuomia tms.

Nuorisotalolla kaikki toiminta on päihteetöntä. Kesällä nuorisotalo on kiinni.

Nuorisotalon aukioloajat löydät Po1nt -verkkosivuilta.

Toimi näin

Nuorisotalon aukioloajat löytyvät Po1nt- verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotalolla avoimet ovet perjantaisin klo 17-21. Talolle ovat tervetulleita kaikki 7 lk - 20 vuotiaat nuoret päihteettömästi.

Minitalopäivät ovat tiistai ja torstai ja ovet ovat auki klo 13–17. Nuorisopalvelujen järjestämä Minitalo on tarkoitettu 3–6 luokkalaisille ja se toimii urheiluhallin kahviossa ja välillä myös liikuntasali on käytössä. Minitalolla on sekä ohjattua toimintaa että vapaata oleilua. Lapsi voi olla Minitalolla sen aikaa, kun hänelle sopii. Tarjolla välipalaa klo 13.15 ja klo 15.15. Minitalolla on aina aikuinen ohjaaja paikalla. Ei karkkeja, limpparia, energiajuomia tms.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPuumalan kunta
Palvelusta vastaaPuumalan kunta
Alue Puumala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Puumalan kunta
Päivitetty: 4.3.2021