suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Puumalan kunta

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Puumala
  • Julkinen palvelu

Puumalan Nuorisotalo toimii nuorisotilana, mutta siellä kokoontuu myös erilaisia liikuntaryhmiä, pidetään kokouksia ja paikan voi varata myös juhlien pitämistä varten. Varaukset tehdään vapaa-aikasihteerin kautta.

Avointen ovien toimintaa järjestään nuorisotalolla 7 luokkalaisille - 20 v. nuorille perjantaisin. Nuorisotalolla voi pelata erilaisia pelejä; biljardi, pingis, pleikkaripelejä tai laut ...

Toimi näin

Nuorisotalon aukioloajat löytyvät Po1nt- verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotalolla avoimet ovet perjantaisin klo 17-21. Talolle ovat tervetulleita kaikki 7 luokkalaiset - 20 vuotiaat nuoret päihteettömästi.

Minitalopäivät ovat tiistai ja torstai ja ovet ovat auki klo 13–17. Nuorisopalvelujen järjestämä Minitalo on tarkoitettu 3–6 luokkalaisille ja se toimii urheiluhallin kahviossa ja välillä myös liikuntasali on käytössä. Minitalolla on sekä ohjattua toimintaa että vapaata oleilua. Lapsi voi olla Minitalolla sen aikaa, kun hänelle sopii. Tarjolla välipalaa klo 13.15 ja klo 15.15. Minitalolla on aina aikuinen ohjaaja paikalla. Ei karkkeja, limpparia, energiajuomia tms.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Palvelun toteuttaa

Puumalan kunta

Palvelusta vastaa

Puumalan kunta
Tekstistä vastaa: Puumalan kunta
Päivitetty: 5.9.2023