suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Nuorisotilatoiminta on nuorisopalveluiden perinteisin toimintamuoto. Nuorisotiloille voi tulla yksin tai kavereiden kanssa viettämään aikaa. Järjestämme yhdessä tilakävijöiden kanssa tiloille ohjelmaa ja teemailtoja. Noudatamme tiloilla turvallisemman tilan periaatteita.

Nokian kaupungilla on kaksi nuorisotilaa, keskustan torin vieressä sijaitseva nuorisotila Nuksu (Pirkkalaistori 1) ja Harjuniit ...

Toimi näin

Nuorisotilat ovat avoinna kolmena ja neljänä päivänä viikossa iltapäivästä iltaan. Nuorisotiloilla on tarjolla sekä ohjattua toimintaa että vapaata hengailua. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöihin, osallistua suunnitteluun ja toteutukseen ja vaikuttaa myös siihen, millaisia välineitä tiloille hankitaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Järjestämme nuorisotilatoimintaa pääsääntöisesti 6. luokkalaisista - 17. -vuotiaisiin. Katso tarkemmat tiedot tilojen omilta sivuilta. Kysymme nuorelta meille tullessa nimen, iän, koulun ja huoltajan puhelinnumeron rekisteriimme. Pyydämme tietoja nuorten turvallisuutta ajatellen ja voidaksemme ottaa yhteyttä huoltajaan esimerkiksi mahdollisissa haastavissa tilanteissa. Rekisteriseloste löytyy kaupungin omilla sivuilla.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Nokian kaupunki

Palvelusta vastaa

Nokian kaupunki
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 14.8.2023