suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Nuorisotilat

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Nuorisotalotoiminnan tavoitteena on tukea nuorten vapaa-ajan toimintaa, päihteettömyyttä, lisätä nuorten aktiivista osallistumista ja tarjota nuorille turvallinen paikka vapaa-ajan viettämiseen.

Nuorisotaloille voi tulla viettämään aikaa ystävien kanssa - pelailemaan tai vaan oleskelemaan. Nuorisotalotoimintaan kuuluvat nuorten illat, 5.-6.-luokkalaisten iltapäivät, nuorisokahvilat, tapahtumat ja ...

Toimi näin

Laukaassa on neljä nuorisotaloa. Ne sijaitsevat kirkonkylässä, Vihtavuoressa, Leppävedellä ja Lievetuoreella.

Nuorisotaloista vastaavien vapaa-aikaohjaajien yhteystiedot, nuorisotalojen aukioloajat sekä tietoa toiminnasta löydät verkkosivulta sekä nuorisotalojen omilta Facebook ja Instagram -sivuilta. Lisätietoja nuortenilloista, perjantaikahviloista yms. saat myös viikoittain ilmestyvältä Laukaa-Konnevesi -lehden Vattipalstalta sekä kotitalouksiin kausittain jaettavista Vatti-esitteistä.

Taajamien ohella myös Laukaan kylillä järjestetään satunnaisesti nuorteniltoja. Niissä on ohjattua toimintaa sekä vapaata hengailua. Nuortenilloista ilmoitetaan erikseen Vattipalstalla ja Facebookissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotalotoimintaan voivat osallistua kaikki 10-18 -vuotiaat.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa kunnan nuorisotiloissa. Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 6.6.2023