suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Nuorisotiedotus

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Nuorisotiedotuksen tarkoituksena on tarjota nuorille oikeaa ja ajantasaista tietoa oikeaan aikaan sekä tukea ja laajentaa nuorten tasa-arvoisia mahdollisuuksia osallistua erilaisiin tapahtumiin ja toimintaan.

Nuorisotiedotuksesta vastaa yksi nuorisotoimen nuoriso-ohjaajista. Nuorisotiedottaja on mukana järjestämässä jokavuotisia Tsäänssi työ- ja koulutusmessuja. Lisäksi nuorisotiedottaja jakaa tietoa somen välityksellä nuoria koskevista ajankohtaisista asioista, esim. kesätöistä ja koulujen yhteishausta.

Yhteyttä nuorisotiedottajaan voi ottaa puhelimitse, WhatsApp:ssa, sähköpostitse taikka eri somekanavilla (esim. Snapchat). Nuorisotiedottajaa voi käydä myös tapaamassa sovittaessa nuortentiloilla sekä kaksi kertaa viikossa nuorisotoimistossa.

Toimi näin

Ota rohkeasti yhteyttä nuorisotiedottajaan. Nuorisotiedottajaa voit käydä tapaamassa Friemanin talolla, eli nuorisotoimistolla keskiviikkoisin klo 13-15 ja/tai torstaisin klo 14-16. Seuraa Raahen kaupungin nuorisotoimen virallisia verkkosivuja sekä nuorisotoimen ja sen ohjaajien sosiaalisen median kanavia (Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat).

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 4.3.2022