suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Nuorisotiedotus

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Nuorisotiedotuksen tarkoituksena on tarjota nuorille oikeaa ja ajantasaista tietoa oikeaan aikaan sekä tukea ja laajentaa nuorten tasa-arvoisia mahdollisuuksia osallistua erilaisiin tapahtumiin ja toimintaan.

Nuorisotiedotuksesta vastaa yksi nuorisotoimen nuoriso-ohjaajista. Nuorisotiedottaja on mukana järjestämässä jokavuotisia Tsäänssi työ- ja koulutusmessuja. Lisäksi nuorisotiedottaja jakaa t ...

Toimi näin

Ota rohkeasti yhteyttä nuorisotiedottajaan ja sovi tapaaminen nuorisotiedottajan kanssa Friemanin talolle eli nuorisotoimistoon tai mille tahansa nuorisotilalle. Seuraa Raahen kaupungin nuorisopalveluiden virallisia verkkosivuja sekä nuorisopalveluiden ja sen ohjaajien sosiaalisen median kanavia (Facebook, Instagram, Snapchat).

Kenelle ja millä ehdoin

Tieto- ja neuvontapalvelut on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Tausta ja lainsäädäntö

Alle 29-vuotiailla on oikeus saada nuorten tieto- ja neuvontapalveluja kasvokkain tai verkossa. Nuoret voivat myös itse toimia palveluissa vertaistiedottajina ja -neuvojina toisilleen.

Tieto- ja neuvontapalveluissa selvitettävät kysymykset voivat liittyä esimerkiksi asumiseen, työllisyyteen, opiskeluun, ulkomailla työskentelyyn, kursseihin, vaihto-opiskelumahdollisuuksiin, matkailuun, terveyteen, ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja oikeuksiin.

Palvelun toteuttaa

Raahen kaupunki

Palvelusta vastaa

Raahen kaupunki
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 15.9.2023