suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pohjanmaan hyvinvointialue

Nuorisoasema Klaara

  • Palvelu
  • 14 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Nuorisoasema Klaaraa tarjoaa perustason palveluja 13-24-vuotiaille elämänhallinnan tukemiseen ja mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tarjoamme neuvontaa, ohjausta ja kahdenkeskisiä tukikeskusteluja. Palvelumme ovat luottamuksellisia, vapaaehtoisia ja asiakkaille maksuttomia. Lähetettä palveluumme ei tarvita.

Tarjoamme apua haastaviin elämäntilanteisiin ja – ...

Toimi näin

Aika Nuorisoasemalle voidaan varata puhelinsoitolla, drop in (klo 8.30-11 arkipäivisin) tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella. Yli 18-vuotiaita asiakkaita pyydetään täyttämään Terapianavigaattori ja ottamaan koodi mukaan ensimmäiselle käynnille. Ensimmäinen käynti nuorisoasemalla on kartoituskäynti palvelun tarpeen arvioimiseksi. Ensimmäisen käynnin jälkeen asiakas saa oman keskustelukontaktin nuorisoasemalla tai hänet ohjataan toiselle taholle, jos palvelun tarve on muu kuin mitä nuorisoasema tarjoaa. Joissain tapauksissa tämä arvio voidaan tehdä jo puhelinkontaktin aikana.

Kenelle ja millä ehdoin

Ikäryhmä 13-24 vuotiaat. Kolmen asteen opiskelijat ohjataan mielenterveysasioissa YTHS:n, päihde- ja riippuvuusasioissa voivat käydä Nuorisoasema Klaarassa.

Palvelun toteuttaa

Pohjanmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Pohjanmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Pohjanmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 22.2.2024