suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nouseva Rannikkoseutu ry

Nuoriso Leader -tuki

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko rahoitusta jonkin pienen projektin toteuttamiseen? Projektien teema on vapaa. Se voi olla esimerkiksi oman yrityksen perustaminen ja hankinnat, tapahtuman tai opintoretken järjestäminen, yhteisten harrastevälineiden hankinta tai jokin pieni yhteinen kunnostusprojekti.

Rahoitus pähkinänkuoressa: Nuoriso Leader-tukea voivat hakea nuorten ryhmät, nuoret yrittäjät ja 4h-yritykset (13-25 vuotiaat). Rahoitus on suunnattu Norsun jäsenille. Tukea voi saada 100-500 euroa per projekti. Nuoriso Leaderissä on jatkuva haku. Haku tapahtuu sähköisesti www.nuorisoleader.fi sivustolla. Hakemukset käsitellään kuukausittain. Myönnetystä tuesta saa 70 % ennakkona tekemiseen. Lopputuki maksetaan kuitteja ja loppuraportointia vastaan. Tutustu sääntöihin nettisivuillamme ennen hakemuksen jättöä.

Toimi näin

Tutustu ensin Nuoriso Leader -tuen sääntöihin nettisivuillamme tai ole yhteydessä Nouseva Rannikkoseutu ry:n toimistolle. Tukea haetaan www.nuorisoleader.fi sivustolla.

Kenelle ja millä ehdoin

Tuki on tarkoitettu 13-25 vuotiaille nuorille. Tukea voivat hakea joko vähintään kolmen nuoren ryhmät tai nuoret yrittäjät.

Palvelu on maksuton.

Tuen hakeminen on maksutonta, mutta ennen tuen maksamista on liityttävä yhdistyksen jäseneksi.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNouseva Rannikkoseutu ry
Palvelusta vastaaNouseva Rannikkoseutu ry
Alue Hailuoto, Liminka, Lumijoki, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Tyrnävä
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Nouseva Rannikkoseutu ry
Päivitetty: 15.7.2020