suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Työterveyslaitos

Nolla tapaturmaa -foorumi

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu

Työterveyslaitoksen koordinoima Nolla tapaturmaa -foorumi on työpaikkojen verkosto, johon voivat liittyä kaikki työpaikat, jotka haluavat parantaa työturvallisuutta ja työhyvinvointia ja pyrkiä kohti nollaa tapaturmaa, nollaa työuupumusta, nollaa työstä johtuvaa sairauslomaa, nollatoleranssia kiusaamiselle, nollaa sujumatonta työpäivää.

Foorumista saat käytännön työkaluja, tietoa ja vertaistukea työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseksi. Foorumi tarjoaa mm. erilaisia tapahtumia, webinaareja, aineistoja ja työkaluja jäsentyöpaikkojen nollis.fi-palvelussa, kuukausittaisen jäsentiedotteen ja alennuksia Työterveyslaitoksen koulutuksista. Vuosittain on myös mahdollista arvioida työpaikan työturvallisuustaso ja saada työturvallisuuden tasoluokitus.

Toimi näin

Tutustu foorumin toimintaan sen verkkosivulla. Liity jäseneksi tulostamalla ja täyttämällä verkkosivulla oleva jäsenhakemuslomake ja lähettämällä se Työterveyslaitokselle sivulla annettuun osoitteeseen. Jos tarvitset apua tai lisätietoja, ota yhteyttä nollis@ttl.fi. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Työterveyslaitoksen asiantuntijoihin. Löydät yhteystiedot foorumin verkkosivulta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Foorumi on maksullinen. Jäsenmaksu on 110–1020 €/vuosi + alv 24 %, riippuen työpaikan henkilöstömäärästä. Löydät jäsenmaksut foorumin verkkosivulta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTyöterveyslaitos
Palvelusta vastaaTyöterveyslaitos
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Työterveyslaitos
Päivitetty: 29.1.2021