suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Neuvonta ja tuki irtisanomistilanteessa

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Jos sinut irtisanotaan työstäsi tuotannollisin tai taloudellisin perustein, saat TE-toimistosta tukea uudelleen työllistymiseesi jo irtisanomisaikanasi.

Irtisanomistilanteessa TE-toimisto tekee yhteistyötä työnantajasi sekä henkilöstön edustajien kanssa ja järjestää esimerkiksi infotilaisuuksia, joissa kerrotaan asiakkuudesta TE-palveluissa sekä työllistymistä edistävistä palveluista. Tätä kutsut ...

Toimi näin

Jos sinut irtisanotaan työstäsi tuotannollisin tai taloudellisin perustein, lue aiheesta Työmarkkinatorilta tai soita henkilöasiakkaan yleiseen neuvontapalveluun.

Jos toivot henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa, ilmoittaudu työnhakijaksi TE-palveluihin jo irtisanomisaikana.

Kenelle ja millä ehdoin

Työmarkkinatori ja henkilöasiakkaan yleinen neuvontapalvelu ovat kaikkien käytettävissä.

Jos sinut irtisanotaan työstäsi ja tarvitset henkilökohtaista ohjausta tai aiot hakea työttömyysturvaa, sinun tulee ilmoittautua työnhakijaksi TE-palveluihin.

Monet TE-palveluiden tarjoamat työllistymistä edistävät palvelut ovat harkinnanvaraisia ja edellyttävät ilmoittautumista työnhakijaksi. Keskustele TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa, jotta tiedät, mikä on sinun tilanteeseesi sopivin palvelu.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Satakunnan TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 9.9.2022