suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Neurologian palvelut

  • Palvelu
  • 18 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Neurologian palvelut tarjoavat moniammatilliseen osaamiseen perustuvia erikoissairaanhoidon palveluja sairauksien ehkäisyssä, diagnostiikassa, hoidossa ja akuuttivaiheen kuntoutuksessa. Neurologian erikoisalaan kuuluvat hermoston eli aivojen, selkäytimen, ääreishermojen ja lihasten sairaudet. Tavallisimpia ovat esim. aivoverenkiertohäiriöt, muistisairaudet, epilepsia, Parkinsonin tauti, migreeni, ...

Toimi näin

Jos tarvitset palvelua, hakeudu omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille, josta voit saada lääkärin lähetteen sairaalaan tutkimuksiin ja hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla päivystykseemme ilman lähetettä. Ympärivuorokauden palvelee neuvontanumero 116117.

Poliklinikalle vastaanotolle teidät kutsutaan joko kutsukirjeellä ja soittamalla. Ajanvarauksesta tulee tekstiviestimuistutus.

Osastolle voit saapua myös sovitusti ajanvarauksella tutkimus- tai hoitojaksolle. Jaksosta sovitaan poliklinikkakäynnin tai osastojakson yhteydessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon sekä laboratorio-, kuvantamis- tai muuhun tutkimukseen.

Palvelun toteuttaa

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 9.2.2024